top of page

Julmaten

min lilla krog

Välkommen
Hos oss kan du i goda vänners sällskap slå dig ner och avnjuta en minnesvärd middag. En jul-middag utöver det vanliga. Här sitter ni bekvämt till bords för att ägna er helhjärtat åt mat och dryck. Utan kö eller trängsel.

I år kommer vi att servera julen som fem serveringar. Vi har haft stängt i oktober för att vara lite lediga vilket också gett oss tid att fundera på hur vår julmat skall serveras. Tidens allt starkare krav på hållbarhet har påverkat oss mycket så vi har bestämt oss för att skala ner. I år tar vi emot våra gäster i den lilla matsalen på bottenvåningen och satsar på trivsel, kvalitet och service.

Med fem serveringar kommer vi att presentera det vi har valt ut för att er matupplevelse ska bli så bra som möjligt.

Första turen
Den första  serveringen har vi vikt till rätterna som kommer från hav och sjö. Här hittar ni sillarna, laxarna, fisk och skaldjurspaté, ägghalvor, västerbottentarte mm.

Andra turen
I den andra serveringen lyfter vi fram de kötträtter som vi tycker kännetecknar julen. Julskinka på 3 olika sätt, tjälknöl på lamm, glöggravad biff, och vildsvinspaté samt alla tillbehör.

Tredje turen
I den tredje serveringen bjuder vi vårat urval av småvarmt tillagat så att smaklökarna får en upplevelse som varar ända fram till påska. Farmors köttbullar, älgköttbullar, vildsvinsprinskorv, glöggbakad grissida, janssons frestelse mm.

Fjärde turen
OST

Femte turen
Vårt lilla dessertbord. Här ställer vi fram vårt urval av desserter och julgodis. Samt kaffe med tillbehör.

 
bottom of page